Viking

Tvrtka VIKING d.o.o. za poslovanje i promet nekretninama osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Rijeci i specijalizirana je za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova i zemljišta.

Cilj nam je održati način gradnje po kojoj smo trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja.


Projekti

Projekt Vista Mare Martinkovac najnoviji je u nizu projekata stambene izgradnje tvrtke Viking d.o.o. koji svojom lokacijom te idejom vodiljom prilikom osmišljavanja samoga projekta pruža spoj ugodnog i modernog.

Projekt Kantrida spaja šarmantnu riječku damu Kantridu, jedan od najstarijih i najljepših gradskih kvartova Kvarnerskog zaljeva s modernim stambenim prostorima. Kombinirajući vrhunsku novogradnju i atraktivnu lokaciju, na samo 50 metara od mora gradimo 18 luksuznih stanova s podzemnom garažom. Urbani projekt najvišeg standarda s najplavijim pogledom na svijetu.

Stambena zgrada je građena prema najvišim europskim standardima te je prilagođena modernom načinu života. Sva pročelja sa svojim staklenim stjenama, otvaraju prekrasne vizure krajolika u kojem je zgrada smještena.

Predstavljamo vam novi projekt tvrtke Viking. Zgrada nudi jedinstveni doživljaj Kvarnera u pravom smislu te riječi. Projekt je podijeljen u 4 zgrade o kojima smo pomno brinuli, prateći da sve bude upravo onako kao da gradimo dom za svoju obitelji.