Viking

Tvrtka VIKING d.o.o. za poslovanje i promet nekretninama osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Rijeci i specijalizirana je za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova i zemljišta.

Cilj nam je održati način gradnje po kojoj smo trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja.


Projekti

Naše sveobuhvatno stručno znanje, integrirani pristup i bogato iskustvo u stanogradnji, garancija je kvalitete naših projekata, a time i zadovoljstva naših kupaca.

Projekt Kantrida

Projekt Kantrida spaja šarmantnu riječku damu Kantridu, jedan od najstarijih i najljepših gradskih kvartova Kvarnerskog zaljeva s modernim stambenim prostorima. Kombinirajući vrhunsku novogradnju i atraktivnu lokaciju, na samo 50 metara od mora gradimo 18 luksuznih stanova s podzemnom garažom. Urbani projekt najvišeg standarda s najplavijim pogledom na svijetu.

Privilegirana lokacija, tik do mora

Kantrida je rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od samog centra, izniman po povijesti i ljepoti.Odlična prometna povezanost sa svim dijelovima Rijeke, Opatije i ostalim biserima Kvarnera, kao i sa Istrom, Slovenijom, Austrijom. Blizina vrtića, škola (Kantrida i Zamet), pošte, ljekarne, tržnice, šetnice tik uz more, teniskih terena (tenis klub Kvarner), olimpijskog bazena, plivališnog kompleksa, svjetski poznatog stadiona pod stijenama (NK Rijeka) i ostalih sadržaja za ugodno i bezbrižno stanovanje, razlozi su za smještanje Projekta Kantrida na ovu privilegiranu lokaciju, samo 50 metara od mora i plaže.

Book

Preuzmite prezentacijsku brošuru (PDF)

Fotografije