Kontakt: 0994575270
Prodano Rezervirano Slobodno

Vrata Kvarnera Vol.2

U gradu Rijeci, na lokaciji Marčeljeva Draga Viking Invest izvodi dvojnu stambenu građevinu koja se sastoji od “Objekta A” te “Objekta B”.

Dvojna stambena građevina gradi se na građevinskoj čestici ukupne površine 1376 m2,
od čega se za potrebe “Objekta A” odvaja dio površine veličine 737 m2, a za potrebe “Objekta B” ostatak od 639 m2.

Prilaz čestici je postojeći sa javne površine uz južnu granicu čestice za “Objekt A” sa ulice Marina Jakominića, a za “Objekt B” uz sjeverno – zapadnu granicu čestice sa ulice Ede Jardasa. Sa ostalih strana česticu omeđuju građevinske ne izgrađene parcele u privatnome vlasništvu.

Svi važniji sadržaji za stanovanje smješteni su od projekta 50 do 450 m – dućan, tržnica, vrtić, škola, dom zdravlja, ljekarna, sportski tereni, kafići, restorani. Ujedino, projekt je udaljen od mora 450 m, kao i od prve gradske plaže, šetnice
te gradskih bazena.

Objekt A“ dvojna je stambena građevina, koja se sastoji od djelomično natkrivenog parking platoa, PRIZ i 2 KATA. U stambenome dijelu sastoji se od 6 stambenih jedinica, na svakoj etaži sa po dva stana od čega je jedan stan dvosoban sa dnevnim boravkom, a ostali su trosobni sa dnevnim boravkom. Komunikacija je predviđena otvorenim jednokrakim stubištem, za pristup stanovima u prizemlju te zatvorenim dvokrakim stubištem za pristup ostalim stanovima.

„Objekt B“ dvojno se nadovezuje na „Objekt A“ kao stambena građevina, koja se sastoji od podzemnog i nadzemnog dijela, u katnosti SUTEREN + PRIZ + 2.KATA. U nadzemnom dijelu sastoji se od 5 stambenih jedinica, na svakoj etaži sa po dva stana, osim drugog kata na kojemu je smješten jedan trosoban stan sa dnevnim boravkom. Ostali su stanovi u rasporedu dvosobni i trosobni sa dnevnim boravkom.

U sklopu podrumske etaže predviđena je izvedba 5 odvojenih spremišta u zasebnom odvojenom prostoru sa ulazom u pred prostor iz stubišne komunikacije, a unutarnja komunikacija predviđena je dvokrakim stubištem i liftom koji povezuju sve etaže.

Dvojna stambena građevina „Objekt A“ ima pristup sa južne javne kolno-pješačke površine i ulice Marina Jakominića, te je na istoj strani smješten djelomično natkriveni parking sa 7 garažnih natkrivenih mjesta te 4 ne natkrivena parkirna mjesta – što ukupno čini 11 parkirnih mjesta.

Dvojna stambena građevina „Objekt B“ ima pristup sa sjevero-zapadne javne kolno-pješačke  površine i ulice Ede Jardasa, te je na toj strani smješten ulaz u podrumsku etažu parkinga koji se sastoji od 4 ne natkrivena parkirna mjesta, te garaže sa 2 garažna parkirna mjesta i dvije zasebne garažne cjeline naziva G1 i G2 svaka sa po jednim parkirnim mjestom – što ukupno čini 8 parkirnih mjesta.

Stanovima u prizemlju dvojne stambene građevine „Objekta A“ i „Objekta B“ pripada određena kvadratura ozelenjene okućnice.

Osnovna konstrukcija je armirano betonska temeljna ploča debljine 20 cm i armirano betonske grede.  Zidovi su od opeke debljine 25 cm i armiranobetonski zidovi debljine 16 cm.

Fasadni zidovi izvedeni su od armiranog betona i opeke proizvođača Wienerberger s termoizolacijom mineralnom vunom. Pregradni zidovi izvedeni su od pregrade tipa Knauf W112 i W116 s dvostrukom metalnom podkonstrukcijom i dvostrukom oblogom. Ispuna od kamene vune.

Fasada je izvedena kao toplinska fasada u sustavu ETICS debljine termoizolacijskih ploča 10cm, sa završnom obradom.

Krovna konstrukcija je armiranobetoonska ploča predviđena kao ravan neprohodan krov toplinski izoliran sukladno visokim standardima propisanim projektom racionalne upotrebe energije.

Ulazna vrata glavnih ulaza izvode se od aluminijskih profila s dodatnim ostakljenjem dok se prostor unutarnjeg parkirališnog prostora (garaža u “Objektu B”) zatvara PVC rolo vratima na elektropogon.

Pod u garaži izvodi se kao zaglađeni beton upotrebom Ashford formule.

Svi fasadni otvori dvojne stambene građevine  zatvaraju se PVC stolarijom izvedenom od profila sa prekinutim termičkim mostom  i ostakljenim IZO staklima LOW E s time da se zaštita od sunca osigurava putem aluminijskih roleta na elektropogon.

Ulazna vrata u stambene jedinice su protuprovalna/protupožarna, opremljena visokokvalitetnim bravama.

Unutarnja stolarija je suvremeno dizajnirana s drvenom ili ostakljenom ispunom opremljena kvakom, bravom i rozetom.

Podovi svih zajedničkih komunikacija, balkona i terasa također će biti opločeni visokokvalitetnom protukliznom keramikom (oznake R9).

Podovi dnevnog boravka, kuhinja, blagovaonica, kupaonica i WC-a biti će popločeni keramičkim pločicama I. klase velikih formata renomiranih proizvođača, protuklizne (oznake R10).

Podovi spavaćih soba biti će obloženi troslojnim parketom I.klase renomiranih proizvođača.

Zidne površine od cigle biti će ožbukane grubom i finom žbukom. Zidne površine osim u dijelu sanitarija bojati će se poludisperzivnim bojama, što vrijedi i za stropove. Završna obrada je u bijeloj boji kako bi kupcima olakšali kasniju prilagodbu interijera vlastitim željama.

Zidovi kupaonica i WC-a obloženi su keramičkim pločicama I.klase velikih dimenzija renomiranog proizvođača. Zidovi kupaonica i WC-a obloženi su hidroizolacijom od prvoklasnih materijala, koje ugrađuju neke od najboljih tvrtki u Hrvatskoj. Sustav horizontalnih hidroizolacija izvodi se od TPO folija

Balkonske ograde izvedene su u donjoj trećini visine “pune” betonske, a gornja zona je od sigurnosnog kaljenog stakla, dok su ograde okućnica izvedene od inoxa sa sajlama.

Projektirani energetski razred objekta je A.

Dvojne stambene građevine “Objekt A” i “Objekt B” priključene su na vodoopskrbnu infrastrukturu, odvodnju, elektro-distributivnu mrežu i DTK mrežu.

Svaki stan oprema se vlastitim brojilom struje, vode i plina.

Vodovodni priključci instalacija dovoda sanitarne potrošne vode i odvodnje iste izvodi se sukladno uvjetima propisanim od strane nadležnog tijela.

Vodoopskrba i odvodnja dvojnog stambenog objekta predviđena je iz visokokvalitetnog materijala za vodoopskrbu i visokokvalitetnog sustava i materijala za odvodnju. Mjerenje potrošnje vode svakog stana predviđeno je sekundarnim vodomjerima smještenim u vodomjernoj šahti na ulazu u parcelu. Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu. Odvodnja oborinskih voda prometnih, manipulativnih, parkirnih i pješačkih površina predviđena je kroz zatvoreni sustav odovodnje – internu oborinsku kanalizaciju.

Sanitarne otpadne vode se ispuštaju u javni kolektor fekalne kanalizacije sukladno uvjetima propisanim od strane nadležnog tijela.

Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima I. klase, s visokokvalitetnom izljevnom armaturom proizvođača GROHE. Sanitarni prostori su opremljeni konzolnom wc školjkom s pripadajućom soft close daskom i vodokotlićem proizvođača Villeroy&Boch, umivaonikom, bideom i walk in-om tušem. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.

Zagrijavanje sanitarne potrošne vode se osigurava putem električnih bojlera marke ARISTON VELIS 80L.

Elektroinstalacijski materijal biti će modularnog tipa te su predviđene instalacijske i razvodne kutije za zid i gipskartonske pregradne zidove.

Svi stanovi imaju osiguran telefonski, antenski, TV i internet priključak, dok se vizualna i audio komunikacija s ulaznim dijelovima stambeno-poslovne građevine osigurava putem video parlafona.

Hlađenje se osigurava putem multisplit klimatizacijskih sustava proizvođača DAIKIN s unutarnjim klimatizacijskim jedinicama.

Grijanje se osigurava kao podno plinsko etažno grijanje. Kao izvor topline za grijanje i pripremu tople vode (razvod tople vode do kupaonica i kuhinje) koristit će plinski kombinirani kondenzacijski uređaj proizvođača VAILLANT. Cijevni razvod do radijatora izvest će se iz višeslojnih cijevi u podu. Regulacija temperature stana vršit će se digitalnim sobnim termostatom.

Vrata Kvarnera Vol.2 / Objekt A
kat naziv tip stana KORISNE okućnica spremište natk/garaž PM otvoreno PM sveukupno cijena/status
POVR m2 m2 oznaka m2 oznaka m2 oznaka m2 m2
PRIZ S1 2-soban 66,64 70,18 P3 12,50 149,32  PRODANO
S2 3-soban 95,00 133,19 P5 12,50 P1 12,50 253,19  PRODANO
1.KAT S3 3-soban 86,33 P4 12,50 P2 12,50 111,33  PRODANO
S4 3-soban 99,31 P6 12,50 P8 12,50 124,31  PRODANO
2.KAT S5 3-soban 85,46 P11 12,50 P7 12,50 110,46    PRODANO
S6 3-soban 94,60 P9, P10 25,00 119,60  PRODANO
Vrata Kvarnera Vol.2 / Objekt B
kat naziv tip stana KORISNE okućnica spremište natk/garaž PM otvoreno PM sveukupno cijena
POVR m2 m2 oznaka m2 oznaka m2 oznaka m2 m2
PRIZ S1 2-soban 77,51 127,46 SP5 2,75 P8 12,50 220,22  PRODANO
S2 3-soban 88,71 39,09 SP3 3,50 P5 12,50 P6 12,50 156,30     PRODANO
1.KAT S3 2-soban 73,64 SP4 2,75 P7 12,50 88,89  PRODANO
S4 3-soban 88,98 SP2 3,50 P4 12,50 P3 12,50 117,48 PRODANO
2.KAT S5 3-soban 136,20 SP1 3,50 G1, G2 41,50 181,20  PRODANO