Viking Invest

from vision to reality!

Viking Invest je hrvatsko-danska tvrtka koja objedinjuje kompletnu uslugu izgradnje i prodaje ekskluzivnih stanova i zemljišta, specijalizirana za poslovanje i promet nekretninama u Hrvatskoj.

Osnovana 2010. godine sa sjedištem u Rijeci i sa ciljem da tržištu pruži kvalitetu, Viking Invest je do danas započeo sa 11-tim po redu ekskluzivnim projektom u novogradnji, što čini oko 200 sagrađenih luksuznih stanova.

Cilj nam je održati način gradnje prema kojoj smo i dalje jedinstveni na tržištu, te da bismo još više učvrstili našu poziciju novim projektima želimo u potpunosti zadovoljiti potrebe naših klijenata i nadmašiti njihova očekivanja.

Budući da svojim kupcima pomažemo u odabiru i kupnji tako važne i velike imovine kao što je nekretnina za stanovanje ili investiciju – svjesni smo odgovornosti koje imamo prema njima!

Upravo zato svakom projektu pristupamo s iznimnom pažnjom, a svakom klijentu sa
maksimalnom odgovornošću.

Zašto Vikinginvest?

  • Naš dinamičan tim posjeduje stručno znanje i iskustvo.
  • Biramo ekskluzivne i mirne lokacije za izgradnju.
  • Pratimo financiranje izgradnje (nudimo zatvorenu financijsku konstrukciju).
  • Spajamo najbolje od estetike i funkcionalnosti kroz vrhunske materijale
    izvedbe.

Opći podaci

Viking Plus d.o.o. Rijeka, Tina Ujevića 26, 51 000 Rijeka IBAN HR0323600001102752479 , Zagrebačka banka d.d., Zagreb Upisano u registar trgovačkog suda u Rijeci, MBS: 040398773, OIB:19658077871 Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti. Članovi društva: Siniša Rodin, WIKING INVEST II ApS